Site Style
home
info
portfolio
vertalingen
tarieven
links
contact
Welkom
Hallo, wie kent dat gevoel niet, ik heb een website, ooit laten maken door een handig buurjongetje, maar die woont allang op kamers en heeft geen tijd meer voor je om je website te onderhouden. Wat nu? Je kan zelf gaan experimenteren om er iets mooiers van te maken. Maar waarom je bent ondernemer en kan je tijd wel beter besteden met je bedrijf of familie.

Dus ga je met een duur ontwerpburo onderhandelen wat van jouw site nog te redden is. In de eerste instantie zal dit buro zich moeten gaan verdiepen in allerlei technische hoogstandjes van weleer die dat buurjongetje heeft gebruikt om je website er zo aantrekkelijk uit te laten zien. Dit kost enorm veel tijd en dus ook geld.

Daarnaast zullen een aantal inhoudelijke informatieblokken niet meer erg aktueel zijn. Het gebouw is veranderd, de samenstelling van personeel en direktie is gewijzigd, en foto's die op de website staan zijn hoognodig aan verandering toe.

Waarom restylen/pimpen
  • restylen van uw website
  • informatie aktualiseren
  • andere kleuren, ander keuzemenu
  • eventueel vertalen naar Duits of Engels
  • fouten opsporen
  • informatie opsommen
  • informatie opsommen
  • informatie opsommen
Meer informatie?
Uiteraard kan niet alles duidelijk zijn. Dus lijkt het (en is het ook) vanzelfsprekend dat u meer informatie wil hebben over de mogelijkheden.

Klik hier om informatie op te vragen of maak een vrijblijvende afspraak, om ook úw website eens te bekijken.

Over mij
Mijn naam is Jean Wertz, ben een jaar of 10 geleden als een soort buurjongetje zoals bovenin bedoeld begonnen met websites maken, ook met zoveel mogelijk technische toevoegingen aan een website om deze maar zo interessant mogelijk te maken. Al snel was in onze woonplaats behoefte om voor een buurtvereniging een website te maken. Vervolgens had de plaatselijke Carnavalsvereniging ook behoefte aan een geheel nieuwe website. Een kennis van mijn vrouw heeft een eigen praktijk en wil ook bekendheid meteen eigen site op het web, een buurvrouw met een eigen bedrijf op het web.

Vertalen van specifieke software was tevens een hobby van mij. Langzamerhand groeide dit uit tot een enorme passie, waaruit deze aktiviteiten zijn ontstaan.